top of page

Kontaktlencse ápolószer hűségprogram

A rendszeres látogatások kifizetődnek. Három ALCON kontaktlencse ÁPOLÓSZER megvásárlása után a negyedik INGYENESEN az Öné!


Az ALCON kontaktlencse ÁPOLÓSZER éves hűségprogramban az első ápolószer vásárlásakor megnyitunk Önnek egy résztvevői kártyát, amelyen vezetjük a vásárlásokat. Már az első flakon beleszámít a programba. Három ápolószer megvásárlása után a negyedik INGYENESEN az Öné!


Egy alkalommal több flakon is rendelhető. Fontos! A program lényege a folyamatosság és az 1 év időtartam megléte, tehát meglegyen a 3 vásárlás. Ezen belül már rugalmasan eldöntheti a Vásárló, hogy egy flakont, vagy akár kettőt vásárol egyszerre.


OPTIFREE® puremoist (300ml) ápolószer


Alcon többfunkciós ápolószer a szilikon-hidrogél és az összes lágy kontaktlencse számára.

Tisztít, fertőtlenít, tárol. Ezt a multifunkcionális ápolófolyadékot az AIR OPTIX® Hydra Glyde® család minden tagjához ajánljuk.








AoSept® Plus with HydraGlyde (360ml) ápolószer


Az AoSept® Plus az ápoló-tisztító folyadékok arany standardja. Erőteljes hidrogén-peroxidos tisztító hatása egy kényelmi funkcióval bővült ki, ebben is megtalálható a HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix. A HydraGlyde® felelős a kényelemért, mert ez a nedvesítő technológia burokkal veszi körbe a lencsét, így az eredmény egész nap tisztább, komfortosabb lencseviselés. A pezsgés buborékai láthatóvá teszik, ahogy az oldat működésbe lép. 6 (8) óra elteltével a speciális tok közömbösíti az oldatot, melynek eredménye a tároló sóoldat. Fontos, hogy a közömbösítési időt mindenképpen tartsuk be!



Nemcsak az ápolófolyadékok, az ALCON kontaktlencsék is elérhetőek hűségprogramban!




bottom of page